Quantum Touch®

Wat is quantum touch?

Op de plaats waar de lichameliike klacht zit, zijn de lichaamscellen minder goed in staat om zich te voeden en te vernieuwen. Ze hebben als het  ware minder “energie”. Quantum touch gaat over energie. Als ik meer energie heb dan jij kun je je aan mijn energie opladen. Net als het batterijtje van je telefoon dat zich oplaadt aan het electriciteitsnet.

Ik heb geleerd om via mijn handen veel energie aan jouw lichaam aan te bieden. Jouw lichaam, met haar wonderbaarlijke geheugen, wordt als het ware wakker geschud en laadt zich op aan die aangeboden energie richting heling en vernieuwing. Zo kan quantum touch bijvoorbeeld heel goed ingezet worden na operaties om een spoedig herstel te bevorderen.

 

Quantum touch is voor mij als oud-fysiotherapeute ook een fantastisch middel om op een pijnloze, subtiele wijze houdings- en botcorrecties uit te voeren en pijn te reduceren, na de eerste behandeling vaak al met 70%. Ook op gewrichtsklachten heeft quantum touch vaak een hele goede uitwerking. Daarnaast geeft quantum touch een diepe ontspanning,een gevoel van innerlijke rust en vitaliteit.