Ervaringen van cliënten.

Het doel waar Ashama naar streeft, is herstel van het natuurlijke evenwicht in lichaam en geest. Concrete, voelbare resultaten.

Daarom ben ik heel blij, dat een aantal cliënten hun ervaringen met je willen delen.

 

“De afgelopen jaren heb ik in diverse sessies met Hanna waardevol inzicht gekregen in mijn persoonlijke levensvragen. Altijd liefdevol en integer weet zij snel tot de kern te komen. En praktische oplossingen aan te reiken. Het is iedere keer heerlijk me omringd te weten door haar warmte, licht en opgewektheid. Dankzij haar wordt het aanpakken van lastige issues haast vanzelf leuk.”
Karin van Liemt

 

“Ik heb nooit eerder meegemaakt dat ik zó snel, liefdevol en kundig in mijn duisternis ben begeleid naar licht en bevrijding. En me daarin zo normaal, geaccepteerd en bevestigd heb gevoeld. Ik kan Hanna van harte aanbevelen als je hulp nodig hebt in je worstelingen en bewustwording.”
Rita Meuwese

 

“Een paar jaar terug ben ik in contact gekomen met Hanna tijdens een workshop Quantum Touch. Daarna heb ik enkele coachingssessies bij haar gevolgd, die me hebben geholpen om beter in mijn kracht te staan. Hanna's pragmatische en persoonlijke aanpak, gecombineerd
met haar heerlijke humor, maken haar een fijn mens om mee te werken.”
Isabel Hagendoorn